Belts W40-W70/2XL-8XL

A pair of pants takes on a completely different style with a nice big size belt. We have extra long belts that fit all styles. Our long belts fit waist sizes up to 160 cm and are available in both canvas and leather. The belts have different buckles, it is easy to find a favorite that gives the impression you are looking for. Motley Denim's long belts come from several brands to give you the widest possible variety.

Read more
Bestsellers
Sort by
  • Close
Sizes 2XL-8XL
  • Close
Sizes W
  • Close
Brands
  • Close
Colors
  • Close
Best price

Långa bälten i flera material

Letar du efter bälten i stora storlekar? Då har du hittat rätt. Hos oss på Motley Denim finns nämligen ett stort utbud av långa bälten för dig som är i behov av större storlekar. I vårt sortiment hittar du ett flertal långa skärp i flera olika modeller och färger. Oavsett vilken typ av bälte du letar efter så är chansen stor att du hittar det hos oss. Vi har både lyxiga läderbälten och snygga canvasbälten i flera olika färger, vilket gör att du enkelt kan hitta stora bälten för alla olika stilar och tillfällen.

Det kan vara svårt att hitta ett snyggt långt skärp som passar just din stil. I de vanliga fysiska butikerna finns tyvärr inte alltid tillräckligt långa skärp för större män. Hos oss på Motley Denim är det däremot betydligt enklare att hitta ett skärp i rätt storlek. Här lägger vi nämligen fokus på kläder för stora män och våra långa bälten finns därför i stora storlekar upp till storlek 64”, vilket är en passlig storlek för dig med midjemått 160 cm. Att ditt bälte har rätt storlek är viktigt för att det ska sitta som det ska. Bältet skall vara bekvämt att bära och inte sitta för tight eller trycka åt.

Stora skärp från populära varumärken

Våra långa skärp kommer i flera olika modeller, vilket gör det enkelt för våra kunder att hitta ett skärp som faller just dem i smaken. En del föredrar läder, medan andra gillar canvas. Det kan även vara en god idé att ha ett av varje så att man enkelt kan matcha skärpet med resten av outfiten. Bältet är en viktig del av din look, både funktion- och stilmässigt. Ett bra bälte skall få dina kläder att sitta bättre och ger ett välvårdat intryck.

Stora skärp från populära varumärken

I vårt sortiment hittar du ett riktigt fint utbud av bälten stora storlekar från de allra främsta varumärkena. Våra bälten kommer bland annat från Kam Jeans och Duke, märken som är kända för att tillverka kvalitativa och trendiga kläder för större män. Är du ute efter ett långt bälte som dessutom har en snygg design är det hos oss du ska leta. Oavsett om du är ute efter ett läder- eller canvasbälte så hittar du det hos oss. Vi har långa bälten för alla smaker. Ta en titt i vårt sortiment så ska du se att du hittar något som passar just dig.

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Products